Drumurile cu metroul duc la teatru

Teatrul EXCELSIOR a încheiat un parteneriat cultural cu METROREX

Începând de astăzi,călătoriile constante cu metroul vă aduc mai aproape de spectacole excelente. Teatrul EXCELSIOR a încheiat un parteneriat cultural cu METROREX – o inițiativă menită să răsplătească fidelitatea călătorilor oferindu-le, săptămânal, o invitație la teatru.

Teatrul EXCELSIOR vă oferă săptămânal o invitație dublă la unul dintre spectacolele din repertoriu. Pentru a participa, este necesar să dețineți un abonament lunar valabil de călătorie cu metroul. Tot ce trebuie să faceți este să dați Follow conturilor de Facebook ale Teatrului EXCELSIOR și METROREX, Comment la postare și Tag persoanei cu care doriți să veniți la spectacol. Extragerea se va face prin intermediul platformei random.org, iar câștigătorul va fi desemnat într-o postare pe rețelele sociale menționate.

METROREX este compania care oferă cele mai rapide mijloace de transport din București – o soluție de mobilitate urbană accesibilă, durabilă și ecologică, în condițiile traficului rutier hiperaglomerat. De peste 45 de ani, METROREX este singura companie care administrează sistemul de metrou bucureștean, având în portofoliu proiecte majore care implică transportul în bune condiții a miliarde de pasageri, dar și proiecte menite să faciliteze accesul acestora la experiențe culturale.

Teatrul EXCELSIOR este unicul teatru din București și printre puținele din România care își dedică activitatea publicului tânăr – adolescenți și tineri adulți. Un spațiu efervescent de întâlnire cu teatrul și cu artele conexe, EXCELSIOR vă propune producții foarte variate tematic și stilistic, puse în valoare prin creații scenice incisive, emoționante, cu atitudine, care fac auzite acele întrebări considerate incomodeși pun într-o nouă lumină teme și subiecte actuale.

Situat în centrul Capitalei, pe Str. Academiei nr. 28, Teatrul EXCELSIOR se află la numai câteva minute de mers de la stația de metrou Universitate (5 minute pornind de la ieșirea Universitate, respectiv 2 minute dinspre ieșirea Ion Câmpineanu).

Urmăriți Teatrul EXCELSIOR pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu noutățile:

Facebook: https://www.facebook.com/teatrulexcelsiorbucuresti/
Instagram: https://www.instagram.com/teatrulexcelsior/?hl=ro 

27 aprilie 2023

Română
X