Începe Vacanța de Vară cu EXCELSIOR. Teatru și film în aer liber pentru întreaga familie

În perioada 6 iulie – 5 august 2018, bucureștenii sunt invitați să își petreacă serile de weekend în Parcul Orășelul Copiilor din sectorul 4, unde vor putea participa la activități dedicate întregii familii. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Teatrul EXCELSIOR.

În serile de vineri, unele dintre cele mai îndrăgite titluri ale cinema-ului românesc vor fi proiectate în aer liber, începând cu ora 21:00. Cei mari se vor reîntâlni cu filmele care le-au colorat copilăria, prilej pentru cei mici de a descoperi personaje și povești cuceritoare. Serile de sâmbătă și duminică vor aduce pe scena amenajată în aer liber spectacole de teatru pentru copii, teatru gestual, momente coregrafice, concerte, numere de magie și concursuri cu premii.

Aflat anul acesta la cea de-a patra ediție, programul Vacanța de Vară cu EXCELSIOR s-a bucurat de fiecare dată de entuziasmul publicului bucureștean. Conceput ca o alternativă de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanței, dar și ca un spațiu de familiarizare cu fascinanta lume a artelor spectacolului, Vacanța de Vară cu EXCELSIOR propune publicului de toate vârstele un program de recreere prin artă pentru întreaga familie, în serile de weekend din perioada estivală.

Programul fiecărui weekend al Vacanței de Vară cu Excelsior din perioada 6 iulie – 5 august poate fi urmărit pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti

Organizator al evenimentului: Primăria Municipiului București, prin Teatrul EXCELSIOR

Română
X