MARATONUL ADOLESCENȚEI Teens In The Spotlight

5 octombrie, 17:00 – 21:30 // @Teatrul Excelsior, Sala „Ion Lucian”

MARATONUL ADOLESCENȚEI TEENS IN THE SPOTLIGHT

INTRARE LIBERĂ

17:00
Spectacol | ALMOST, MAINE după John Cariani, Trupa de Teatru AS

Nimic nu este ceea ce pare în miticul și îndepărtatul oraș Almost din Maine într-o noapte fără lună, senină și rece din mijlocul iernii. În timp ce luminile din nord plutesc pe cerul prin de stele, cetățenii din Almost se îndrăgostesc în cele mai neașteptate și, de cele mai multe ori, amuzante moduri. Genunchii se învinețesc. Inimile se rup. Dar vânătăile se vindecă și se refac – aproape – în acest minunat vis de iarnă.

18:15
Concert – Trupa Orphic

Orphic este o trupă născută din dorința de a arăta lumii de ce sunt capabili cinci adolescenți atunci când respectă exact principiul după care se ghidează: you can’t be too young to rock’n’roll! Fie că este vorba de o melodie slow sau una în stil headbang fever, energia şi pasiunea transmise pe scenă de cei cinci „Orphic” este molipsitoare fiindcă ei sunt gata să dea totul pe scenă!

18:45
Foto show Cine sunt EU?
Proiecție de fotografii realizate în cadrul Atelier TEEN-FEST 2019, desfășurat la Teatrul EXCELSIOR, în perioada 29 septembrie – 3 octombrie.

19:30
Spectacol | CERASELA DIN ALEE
Trupa de Teatru PlayHood

Aleea este un cartier tipic bucureștean, iar Cerasela este o adolescentă care participă la un game-show transmis în direct la televizor, Aleea Stereotipurilor. Cerasela din Alee este un spectacol de teatru al cărui personaj central este chiar… stereotipul. Stereotipul care se transmite, se transformă, se ignoră, naște drame dar și comedii, este respins, îmbrățișat, normalizat sau blamat. Un show în care performerii vorbesc deschis, într-o notă umoristică, despre provocările vieții de adolescent.

20:30
IMPRO SHOW cu iELE

Trupa iELE este prima și singura trupă de improvizație feminină din România. Fiind înființată în 2014, însumează peste 200 de spectacole în toată țara. Evoluția lor este spectaculoasă, astfel că în 2017 au câștigat Campionatul Național de Improvizație Liberă. Specific acestei trupe nu este doar componența sa strict feminină, ci și formatele de improvizație pe care iELE le-au explorat până acum: long-form, short-form, musical.

Română
X