MONSTER

Miercuri, 2 octombrie, 19:00 // în cadrul TEEN-FEST 2019 secțiunile Teen Attitude și Ieri vs. Azi*
Centrul de Teatru Educațional Replika

Biletele pot fi rezervate exclusiv prin e-mail (organizare@teatrul-excelsior.ro) sau telefonic (0728.972.672)și pot fi achiziționate fie anticipat, fie în ziua spectacolului, de la sediul Teatrului EXCELSIOR, cu cel puțin 30 de minute înainte de ora începerii reprezentației.

MONSTER

de Duncan Macmillan
traducerea: Denisa Nicolae
regia: Nicolae Constantin Tănase
scenografia: Adeline Andreea Bădescu

MONSTER îți aruncă în față realitatea raw, nu te menajează. Şi nici nu îți impune nimic, dar are grijă să îți apese butoanele ce activează conștiința.

Un spectacol intens, pe un text pătrunzător, inteligent, modern cu o temă actuală, care dezmorțește un sentiment ce există în ADN-ul nostru – empatia. Suntem martori nu doar la disecarea fiecărui personaj, ci și a propriei ființe. Un spectacol din care copii, părinți, viitori părinți sau bunici au deopotrivă de învăţat, deoarece cu toții, laolaltă, hrănim acest monstru.

o coproducție Vanner Collective & Centrul de Teatru Educațional Replika

recomandare de vârstă: 16+
durata: 1h 40′
preț bilet: 24 lei

* Spectacolul MONSTER, prezentat la Centrul de Teatru Educațional Replika, va fi urmat de o dezbatere pe tema Cine sunt EU? Secțiunea Ieri vs. Azi propune un spațiu de dialog pornind de la probleme stringente ale tinerei generații, reflectate în spectacolul prezentat.

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Română
X