NĂPASTA

Vineri, 4 octombrie, 19:00 // în cadrul TEEN-FEST 2019 secțiunile Reborn Classics și #Împreună**
Teatrul Excelsior, Sala „Ion Lucian”

Biletele se pot rezerva exclusiv prin e-mail (organizare@teatrul-excelsior.ro) sau telefonic (0728.972.672), iar achiziționarea acestora se realizează exclusiv în ziua spectacolului, de la casa de bilete a teatrului unde se desfășoară acesta, cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începere.

NĂPASTA de I.L. Caragiale
adaptarea, regia și ilustrația muzicală: Andrei și Andreea Grosu
scenografia: Vladimir Turturica

„Rar avem curaj să rostim cuvântul adevăr, iar după rostire să lăsăm o pauză în care el să se audă. Ne grăbim să-l sufocăm cu alte cuvinte care vin peste el, până dispare ca și cum nu s-ar fi rostit. Adevărul e tema noastră, dezbătută pe marginea Năpastei lui Caragiale. Ca o locomotivă precisă, adevărul aduce — conștiința — altă temă dezbătută cu microfoanele deschise. O dezbatere publică în care subiectul ești tu, în care toată lumea judecă și te judecă.” Andrei și Andreea Grosu

o producție a Teatrului Excelsior București
recomandare de vârstă. 15+
durata: 1h
preț bilet: 19 lei

**Spectacolul NĂPASTA va fi accesibilizat tinerilor cu deficiențe senzoriale, prin folosirea unor mijloace tehnice auxiliare. Secțiunea #Împreună face parte dintr-o inițiativă mai amplă a Teatrului EXCELSIOR care urmărește să faciliteze accesul la spectacolul de teatru categoriilor de public defavorizate.

Română
X