REVIZORUL

Marți, 1 octombrie, 19:00 // în cadrul TEEN-FEST 2019 secțiunea Reborn Classics
Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, Sala Mică

Biletele se pot rezerva exclusiv prin e-mail (organizare@teatrul-excelsior.ro) sau telefonic (0728.972.672), iar achiziționarea acestora se realizează exclusiv în ziua spectacolului, de la casa de bilete a teatrului unde se desfășoară acesta, cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începere.

REVIZORUL de N.V. Gogol
regia: Slava Sambriș

scenografia: Dalma Zsuzsanna Szoke, Alexandra Constantin

„Spectacolul prezintă situația socio-politică și religioasă localizată în contemporaneitatea românească. Revizorul tratează o temă extrem de actuală – birocrația și fenomenul corupției, situație în care mediocritățile s-au cuibărit la conducere ca șobolanii. Animalele antropomorfizate ghidează acțiunea spectacolului ca într-un coșmar al primarului, paralizat de frică, iar personajele parcă sunt smulse din picturile lui Goya. Niște provinciali bogați, mediocri, importanți în lumea lor, care duc ipocrizia, dualitatea și lașitatea la extremă, ceea ce îi face să fie caraghioși și absurzi până la grotesc.” Slava Sambriș

o producție a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.
recomandare de vârstă: 14 +
durata: 2h 30′ (cu pauză)
preț bilet: 16 lei

Română
X