Jucării pierdute

scenariul, regia și scenografia: Ovidiu Ușvat Distribuția Galerie foto Turnee & premii
Următoarele Reprezentații
nu sunt programate reprezentații

Pentru că Magda uită să se joace frumos cu jucăriile, acestea hotărăsc să „evadeze" din camera ei, în căutarea unui alt copil. Își va recupera Magda jucăriile sau acestea își vor găsi un alt copil? Ce rol are câinele Patrocle în această poveste? Aflăm împreună cu cele mai prietenoase jucării.

Pernuțele din primul rând sunt destinate exclusiv copiilor.

recomandare: 4+

durata: 1h 5' (fără pauză)

data premierei: 11 octombrie 2019

Spectacolul Jucării pierdute este o aventură unică. Pentru că Magda uită să se joace frumos cu jucăriile, acestea hotărăsc să „evadeze” din camera ei, în căutarea unui alt copil. Planul propus de Colonelul Piesă le poartă pe cele şase jucării prin aventuri spectaculoase în care cei şase prieteni dau dovadă de curaj, sinceritate și loialitate. Lipsa jucăriilor preferate o face pe fetiţă să regrete modul în care s-a purtat cu ele. Atunci când jucăriile decid să se întoarcă la Magda, au parte de o surpriză de proporții. Își va recupera Magda jucăriile sau acestea își vor găsi un alt copil? Ce rol are câinele Patrocle în această poveste?

Ovidiu Ușvat

 

Echipa de creație

Muzica

Ciprian Cojenel

Coregrafia

Răzvan Rotaru

Light Design

Costi Baciu

Fotografii

Vlad Catană

Turnee / Premii

30.09.2022 / Festivalul Internațional de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium", ediția a III-a / Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești 

Cumpără bilete