Teatrul EXCELSIOR se alătură campaniei umanitare
ARTIȘTI ROMÂNI PENTRU ARTIȘTI UCRAINENI

Teatrul EXCELSIOR se alătură campaniei umanitare ARTIȘTI ROMÂNI PENTRU ARTIȘTI UCRAINENI inițiate de Uniunea Teatrală din România (UNITER), în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore, proiect de strângere de fonduri care se va desfășura în perioada 16 mai – 15 iunie.

În perioada 16 mai – 15 iunie, instituțiile de cultură din România și Republica Moldova organizează spectacole lectură pe baza a 10 texte scrise de autori ucraineni sau programează spectacole din repertoriul propriu, pentru a sprijini lupta pe care artiștii din Ucraina o duc zi de zi, cu armele lor: prin arta lor, prin viziunea lor pe care o fac cunoscută lumii întregi.

Joi, 2 iunie, de la ora 19:00, la Sala „Ion Lucian” a Teatrului EXCELSIOR București, spectatorii sunt așteptați la spectacolul O noapte furtunoasă, de I.L.Caragiale, regia Stelian Milu.

Detalii și bilete aici https://www.bilet.ro/eveni…/o-noapte-furtunoasa-3449-30773.

Încasările din vânzarea de bilete merg în Fondul de Solidaritate Teatrală RO22RNCB0072049712860086 deschis la BCR – Sucursala Sector 1.

Împreună pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene.

25 mai 2022

Română
X