Cu Teatrul Excelsior în parc

Teatrul EXCELSIOR a demarat, la 30 mai 2015, seria de evenimente în aer liber dedicate copiilor şi tinerilor, sub titulatura Vacanţa de vară cu EXCELSIOR. Programul s-a desfășurat iniţial pe esplanada Teatrului Excelsior, dar pentru că numărul spectatorilor a fost în creștere organizatorii au schimbat locul. La începutul lunii iulie, Vacanţa de vară a poposit în Parcul Carol.

Protagoniştii au fost copiii şi adolescenţii. Astfel, timp de trei luni, Teatrul Excelsior a devenit un tărâm al poveştilor modelat de inocenţa şi energia copilăriei.

În fiecare weekend, între orele 18.00 și 22.30, spectacole de teatru, momente de dans, jonglerii, de muzică, proiecții de film, precum alte surprize au animat centrul Bucureștiului și Aleea principală din Parcul Carol.

Pe parcursul a 45 de zile, spectatorii au putut urmări 120 de spectacole și 45 de proiecții de film. Au fost peste 32.000 de mii de spectatori.

Festivalul se dorește a fi un eveniment de stradă de amploare care să ofere copiilor și tinerilor, pe de-o parte, să-și petreacă plăcut timpul liber în vacanță și, pe de altă parte, o șansă de a intra în contact cu fascinanta lume a artei spectacolului.

În 2016, Vacanța de vară cu EXCELSIOR s-a mutat în Parcul Bazilescu. Până la 4 septembrie, Teatrul Excelsior vă invită într-o aventură de vară, gândită cu grijă pentru a-i face pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă, să savureze fiecare week-end al verii după bunul plac. Așadar, la fiecare sfârșit de săptămână, în Parcul Bazilescu, publicul poate vedea spectacole de teatru, dans, muzică, balet, dar și filme – în aer liber. Atelierele de joacă pentru cei mici și concursurile cu premii sunt doar câteva dintre surprizele pe care vi le-au pregătit organizatorii.


25 iunie 2016

Română
X