„Vacanţa de vară cu EXCELSIOR” se mută în Parcul Carol

Începând cu data de 3 iulie şi până pe data de 30 august 2015, programul Vacanţa de Vară cu EXCELSIOR, iniţiat de Teatrul Excelsior, se va desfăşura în Parcul Carol, pe Aleea principală. Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi în fiecare week-end, între orele 18.00 – 22.30, la spectacole de teatru, momente de dans, jonglerii, cântece, filme şi alte surprize.

Teatrul Excelsior a demarat, în 30 mai 2015, seria de evenimente în aer liber dedicate copiilor şi tinerilor, sub titulatura Vacanţa de Vară cu EXCELSIOR. Programul a avut loc iniţial pe esplanade Teatrului Excelsior, dar datorită numărului crescând de spectatori organizatorii au decis schimbarea locului. Astfel, odată cu debutul lunii iulie, Vacanţa de Vară va poposi în Parcul Carol.

Printre invitaţii noştri de până acum s-au numărat: Trupa Hodoronktronk, Trupa OKaua, Compania de Teatru pentru Copii şi Adolescenţi şi Clubul Copiilor sector 4, Attitude Ballet, Trupa de dans Pasitos, Clubul Copiilor sector 6, Trupa de teatru As a Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” Bucureşti (secţiunea gimnaziu) şi Asociaţia Culturală “Andart”, Clubul de Teatru pentru Copii Mezzetino, Trupa Turavura, Teatrul “Ion Creangă”, soliştii Mihai Constantinescu şi Natalia Guberna.

Vă reamintim că în fiecare seară, de vineri până duminică, vor avea loc, de la ora 21.00, proiecţii de filme româneşti pentru copii şi tineri. Părinţii şi bunicii vor avea ocazia să revadă filme care le vor adduce zâmbete pe buze şi vor avea şansa de a vedea cu alţi ochi peliculele care le-au colorat copilăria.

Totodată, în spaţiul care va găzdui evenimentele mai sus-menţionate va fi amenajat şi un târg de produse destinate micilor spectatori. Fiţi alături de noi în această călătorie prin vară pentru a descoperi ce surprize v-a mai pregătit Teatrul Excelsior!


30 iunie 2015

Română
X